Kapcsolat


  • Hibás név
  • Hibás email
  • Hibás üzenet
  • Send

Szervíz

Kezdőoldal / Szervíz

Kedves meglévő és új Ügyfelünk!

Engedje meg, hogy pár mondatban tájékoztassuk szerviz-szolgáltatásunkról és a felmerülő kérdésekre szakmai tudásunk tükrében válaszoljunk.

Fogászati kezelőegységek

Amennyiben Ön új ügyfelünk, akkor – műszaki felmérés keretén belül – fogászati kezelőegységét különböző diagnosztikai műszerekkel, díjmentesen bevizsgáljuk.
READ MORE

Kompresszorok

A kezelőegység optimális működéséhez elengedhetetlen a megfelelő minőségű kompresszor kiválasztása. Elsődleges szempontok közé tartozik, hogy a kompresszor olajmentes legyen és száraz levegőt biztosítson, a fogászati egység-, azon belül a kézidarabok működéséhez.
READ MORE

Kézidarabok

A fogorvosi praxisokban megtalálható kézidarabok gyakori meghibásodása, a nem megfelelő karbantartásból ered. A turbinákat és könyök- egyenes darabokat a gyártó által javasolt szervízolajokkal szükséges ápolni.
READ MORE

Röntgen gépek

Gépeink megfelelnek a legutolsó EU szabványoknak és haladnak a modern kor vívmányaival.
READ MORE

Fogászati kisgépek

Homokfúvók, Depurátorok

READ MORE

Sterilizálók

Az orvosi tevékenységeknek elengedhetetlen kikötése, hogy azoknak az eszközöknek, amelyek az emberi szervezet nyitott testrészeivel, nyálkahártyáival érintkeznek legyenek makulátlanul sterilek.
READ MORE
Diplomat-DA-170

Fogászati kezelőegységek

Hibás beállítási paraméterek esetén a készülék működése negatív befolyással bír a kézidarabok működésére. Ön a megjavíttatott vagy újonnan vásárolt kézidarabját működteti a nem megfelelően beállított kezelőegységen, a kézidarab idő előtt ismételten tönkre mehet, ami újabb javítási költséget, illetve a garancia érvényesítésének esetleges tortúráját vonhatja maga után.Ezek a problémák megelőzhetőek illetve orvosolhatóak a kezelőegységek rendszeres karbantartásával. Az Önök munkáját segíti cégünk által működtetett ügyfél-barát rendszer, mely átalánydíjas javítási illetve karbantartási szolgáltatás:Kötelezzük magunkat, hogy a készülékeket, berendezéseket a szakmai szabályoknak megfelelően karbantartjuk, javítjuk. Az átalánydíjas szerződésben szereplő berendezéseken negyedévente 1 alkalommal karbantartást, illetve szükség esetén a helyszínen elvégezhető korlátlan számú hibaelhárítást az átalánydíj fejében végezzünk.Technikusaink a hibabejelentés napját követő 24 órán belül megkezdik a hiba elhárítását.Az átalánydíjas karbantartási és javítási szerződés részleteiről érdeklődhet elérhetőségeinken.

Kompresszorok

Fontos tényező a kompresszor teljesítménye. A rosszul megválasztott kompresszor meghatározó a fogászati kezelőegység és tartozékainak működésénél. Tévhit, hogy a fogászati kompresszort lehet helyettesíteni hasonló műszaki paraméterekkel bíró, ún. hobbykompresszorral.(A hobby kompresszorok esetében a szállított levegőt, általában a beszívott levegő mennyisége alapján határozzák meg, nem számolva a levegő - veszteséggel. A műszakilag előírt levegőnyomást, csak egy túlméretezett hobby kompresszorral tudnánk teljesíteni.)A kompresszor a fogászati kezelőegység lelke. Nem éri meg spórolnunk a sűrített levegő beruházásakor, mert nem ideig-óráig akarjuk azt használni, hanem tartósabban. Nem számít az sem, ha igényes kezelőegységünk van, ha igazából nincs is összhangban a levegő tulajdonságaival. Ha a kezelőegység lelke nem a megfelelő levegőt kapja, akkor az egész rendelő megbénulhat. Ha azzal baj adódik, akkor igazából semmi sem működik, mert minden tőle függ, hiszen ő hajt mindent a turbinától a nyálelszívóig. Tulajdonképpen ilyenkor már le is húzhatjuk a rolót.A szerényebb ár fekvésű kompresszornak ilyenkor meg is érkeznek a hátulütői. Idegeskedés, kilátástalanság, stb. Ilyenkor teljesen ki vagyunk szolgáltatva egy szervizesnek, aki vagy megkönyörül rajtunk és egyből megmenti a leállt rendelőnket vagy nem. Teljes a káosz.Kell ez nekünk?Valószínűleg nem.Viszont jogos az a kérdés, hogy egy megbízható rendelő üzemeltetéséhez akkor vajon mi szükséges?Segítünk abban, hogy mire jó figyelni ilyen esetek megelőzése érdekében és, hogy szerintünk milyen szakemberekkel érdemes együtt dolgozni.Mondjuk nem árt egy korrekt szervizes, aki felkészít mindenre és segít betekintést bocsájtani a helyzet mögé. Azaz nem ígérget, hanem partnerként kezel minket és bemutatja az optimális választási lehetőségeket.Amit ajánl arra élő garanciát példáz. Megmondja, hogy ki használ éppen ilyen készüléket és mondjuk még a telefonszámát is megadja, hogy személyesen érdeklődhessünk annak a működése iránt.Legyünk körültekintőek és ne hagyjuk ki a szakembert a választások során!

fogaszati_kompresszor_2

Fogászati Kompresszor

fogaszati kezidarabok_0

Kézidarabok

Műszakonként minimum egyszer, illetve nagyobb igénybevétel esetén többször is javasolt karbantartani, olajozni.Az olajozás végezhető manuálisan is (olajozó spray, kézidarab specifikus fejjel), illetve automata olajozó, tisztító, karbantartó készülékkel (Asistina, Sprayrotor,Quattrocare). A készülékek előnye:a pontosabb olajozó-, tisztítószer adagolása és egyszerre több kézidarab ápolása. Használata során a művelet gazdaságos és tiszta.Fontos a kézidarab megbízható működése szempontjából a javítást akkreditált szervizben végeztetni, ahol alapvető feltétel a gyártó által biztosított alkatrészek, szerszámok, technológia és képzett szervizes. A nálunk javított kézidarab esetén (KaVo, W&H, Bien Air), lehetőség szerint cseredarabot biztosítunk a javítás idejére, amennyiben szükséges.

Röntgen gépek

Az alumínium ötvözet és ólom szerkezetek gondoskodnak a vele dolgozók legnagyobb fokú védelméről. A sugár szűrés és annak távol tartása a megfelelő kialakítás végett biztonságos.Időkapcsolóik segítségével spórolnak az áram fogyasztással és az exponálás beosztásával hibátlan képeket készítenek.

fogaszati_kezeloegysegek.3
homokfúvó

Homokfúvó

depurator

Depurátor

Fogászati kisgépek

Homokfúvók:

Homokfúvóink úgy szabadítják meg a lerakódásoktól a fogakat, hogy a zománcot a legkisebb mértékben is sértenék. Bármilyen utómunkás polírozáshoz, és előmunkás tisztításhoz kiválóak. A homok a permetvízzel kizárólag csak a kisgépen kívül találkozik, így ki van zárva bármilyen eltömődés. A forgatható kanülökkel bárhová beférünk.Nagyon könnyű, egyszerű és kompatibilis kéziszerszámokat ajánlunk. Elszíneződések eltüntetéséhez, bondozás előkészítéséhez, tisztítás, polírozás, lepedék eltávolításához kitűnőek. A súlyelosztásra a tervezők nagy figyelmet szenteltek így könnyű dolgozni velük.Általában a turbinára, kuplungra vagy a tömlőre helyezhetők.

Depurátorok:

Depurátoraink vibrációs hegyvégei tisztítják és bontják martalékká a fogköveket. Nem kell mást tennünk, mint a fogászati kisgépet a kezelendő fogon folyamatosan gyenge nyomatékkal mozgatni. A vibráció során nagy mértékű hő keletkezik, de a kisgép hegycsúcs végéhez van vezetve a hűtővíz, amely spray formájában öblít, tisztít és hűt.Ez nem csak a fogaknak kellemes, de a rezgés során felhevült fogászati kisgépeket is kíméli. Akadnak olyan műszereink is, amelyeknek permetező folyadéka lágyan meleg hőfokú, ami az érzékenyebb betegek fogainak kedveznek.

Sterilizálók

Hőlég sterilizálók:

Az orvosi tevékenységeknek elengedhetetlen kikötése, hogy azoknak az eszközöknek, amelyek az emberi szervezet nyitott testrészeivel, nyálkahártyáival érintkeznek legyenek makulátlanul sterilek.

Hőlégsterilizátoraink forró levegő áramoltatásával minden fajta mikro-organizmust elpusztítanak, amely így garantálja a 100%-os sterilséget az eszközeinken.

Autokláv sterilizálók:

Ezek a sterilizáló szerkezetek a munkaterükben létrehozott koncentrált vízgőz nyomással végzik el a tökéletes munkát bármilyen tömör, üreges vagy csomagolt eszközön.

Hőlég sterilizálók

Hőlég sterilizáló

autoklav_DominaPlus_1

Autokláv sterilizáló

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérdezzen, segítünk.