Kapcsolat


  • Hibás név
  • Hibás email
  • Hibás üzenet
  • Send

OMS

Kezdőoldal / OMS

OMS fogászati kezelőegységek

Linea Patavium

A széket 5 memória programon keresztül lehet irányítani, amelyet úgy terveztek, hogy garantálja a legjobb kényelmet és testtartást az ülő beteg számára, a szupermemóriás kárpitozás lehetőségével is. Orvosi konzolt 5 műszerrel, SPRIDO technológiával, egy- vagy kettős tálcával, extra tartóval 2 szívócsőhöz műszerhez tervezték. Meleg vízmelegítő két választott műszerhez rendelhető.

Asszisztensi konzol 2 szívócsővel és egy szabad kiállással, igény esetén a pantográf karja (felfelé kiegyensúlyozott kar) elősegíti az asszisztens / fogorvos interoperabilitását, biztosítva a fogászati kezelés hatékonyságát.

Patavium Plus

A PATAVIUM evolúciója, egy kompakt, padlón elhelyezkedő oszlop forgatható kerámiatállal. A kényelmes, padlón álló ARCADIA EXT szék különféle kárpitszínekben és szövetekben kapható, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön gyakorlati követelményeinek. Ennek az egységnek 5 házas műszeres konzolja van SPRIDO technológiával és mikromotoros sebességszabályozással az alacsonyabb fordulatszámért. Kiegészítő tartóval 2 szívócsőhöz és egy házhoz nem dinamikus műszerhez is felszerelhető. A nővérkar 2 szívócsővel és egy szabad hellyel rendelkezik egy 3 vagy 6 funkciós fecskendő számára. Rendkívül hatékony dekontaminációs rendszerekkel szerelhető fel.

Linea Esse Kart

A legdivatosabb kárpitszínekkel és szövetekkel kapható, padlón álló ARCADIA EXT székre szerelt kompakt függesztett mélyedéssel gondosan megtervezve a TEMPO 9 ELX KART orvos konzollal van felszerelve egy mobil, könnyű kocsin, könnyen kezelhető és mozgatható. Akár 4 dinamikus függőtömlős eszköz és egy intuitív membrán billentyűzet, amely funkciógombokkal rendelkezik. A segédkonzol 2 szívócsővel és egy szabad házzal rendelkezik. A Linea Esse Kart-tal felszerelhető a Clean Spray eszközzel is, amely egy rendkívül hatékony külső fertőzés-ellenőrző rendszer, amely biztosítja a műszereket.