Kapcsolat


 • Hibás név
 • Hibás email
 • Hibás üzenet
 • Send

Röntgenek, képfeldolgozók

Kezdőoldal / Röntgenek, képfeldolgozók

Fona

Stellaris 3D

Készen áll a teljes diagnózisra

A Stellaris 3D számos diagnosztikát fed le kétdimenziós, 3D és Ceph-ben, több látómezővel, panorámakísérletekre és cephalometriás vizsgálatokra. A rendelkezésre álló felbontás az ECO, a Standard és a HD, az Ön igényeinek megfelelően.

Kompakt és Modern

A minimalista, elegáns, helytakarékos kialakítás lehetővé teszi a Stellaris 3D telepítését olyan területeken, ahol a hagyományos eszközök nem illeszkednek.

Érintés ereje

A rendszer vezérlése a számítógép képernyőjén és a készülék érintőképernyőjén is elérhető, így a program helyes kiválasztása a helyes pozícionálással kapcsolatos.

XDG

Kiváló képminőség

A FONA XDG kiváló képminőséget biztosít még a legigényesebb munkakörülmények között is. A legkiválóbb 0,4 fókuszpontnak köszönhetően éles képeket biztosít optimális részletekkel, mind a nagy felbontású érzékelőkkel, mind a legjobb szemcsés fóliákkal.

Ergonomikus pozicionálás

A könnyű, szilárd és stabil kar biztosítja a zökkenőmentes mozgást és a megbízható elhelyezést. Az elégedett ügyfelek ezrei használják az XDG-t, és nap mint nap tapasztalják az ergonómiát, a könnyű pozicionálást és a végső pozícióstabilitást.

Könnyen használható kezelőpanel

Válassza ki a fog típusát, a beteg méretét és a receptortechnológiát, és készen áll az expozícióra. Az előre beállított expozíciós programválasztás gyors és egyszerű, így időt takaríthat meg, miközben biztos abban, hogy kiváló minőségű röntgenfelvételt kap.

XPan DG

Költséghatékony

A FONA XPan DG és az XPan DG Plus a legjobb költséghatékony választás a fogorvosok számára, akik a digitális képalkotással rendelkező stúdióikat felszerelik. Könnyű kezelhetősége, átfogó programtartománya, megbízható teljesítménye és magas képminősége megfelel a napi diagnosztikai igényeknek, függetlenül attól, hogy a Pan-Ceph (XPan DG Plus) vagy a Pan only (XPan DG) megoldást választotta.

Intuitív használat

Az XPan DG és az XPan DG Plus működtetése egyszerű és hatékony. A folyamatos munkafolyamatot egy ergonómikusan kialakított vezérlőpanel támogatja, amely intuitív szimbólumokkal és alfanumerikus kijelzővel rendelkezik. Az expozíciós paramétereket egyszerűen állíthatja be 4 betegméretből, 7 panorámaképből és 3 cephalometriai programból.

Gyors és stabil pozícionálás

A beteg helymeghatározása gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A csípőblokk, az állazítás és a lézersugarak biztosítják a tökéletes páciensközpontot. A tükör támogatja a kezelőt a helyes és gyors pozícionáláshoz, míg a további fejtámla még nagyobb stabilitást biztosít a beteg számára.Továbbá, a motoros kocsi függőlegesen mozgatható olyan mértékben, hogy mind a magas betegek, mind a kerekesszékes betegek könnyen elférjenek.

Vatech

Intraorális röntgen

A LEGJOBB ESZKÖZÖK A KLINIKÁNAK ,
EzRay Air

 • Intelligens szögelés az optimális eredmény érdekében
 • Intuitív és kényelmes kezelőpanel
 • Egy tárcsa minden funkcióhoz
 • 2,4 kg könnyű csőfej stabil és biztonságos használathoz
 • Kompakt kialakítás az egyszerű használathoz

BIZTOSÍTSA A TISZTA KÉPEKET 0,4 MM-ES FÓKUSZPONTTAL

Függetlenül attól, hogy melyik intraorális érzékelőt használja, az EzRay Air minimálisra csökkenti az elmosódást és további diagnosztikai értéket biztosít egy 0,4 mm-es fókuszponttal.

Pax-i

A DIGITÁLIS SIKERJÉNEK PARTNERE, PaX-i

 • Kiváló képminőség
 • Két beépített érzékelő
 • Modern és kompakt kialakítás

 

 • Optimális kép a pontos diagnózishoz
 • Speciális érzékelők a Pano & Ceph számára
 • Egyszerűsített munkafolyamat és az érzékelők tartós élettartama
 • Növelje a klinika tervezési értékét
 • Telepítse a telepítési helyet a klinikán

A Green21 a legpontosabb és kiváló minőségű panorámaképet biztosítja. A világos és éles panorámakép jobb diagnosztikát eredményez.Megtekinthetjük a jobb részleteket, különösen az elülső és a fogászati gyökereken. Ezek a következetesen jó minőségű képek lesznek a panoráma képalkotás új szabványa.

A CEPHALOMETRIKUS DIAGNÓZIS KÖVETKEZTETETTKÉPVÁLASZTÁSA

PaX-i Optimális képeket nyújt a kizárólag cephalometriai diagnózishoz tervezett érzékelővel.
Mivel két képméretet kínál: LAT és Full LAT, az egyiket a diagnosztikai igények alapján választhatja ki.

Pax-i 3D

HATÉKONY DIAGNOSZTIKAI ÉRTÉK A 3D KÉPEKKEL

A PaX-i3D 4 multi FOV méretet biztosít, 5×5 és 12×9 között.
A megfelelő FOV méret kiválasztásával a diagnosztikai igényekhez optimális képet kaphat, csökkentve a betegek szükségtelen röntgensugárzását.

FOV 5X5

Az 5X5-ös képek a betegek számára minimális röntgensugaras expozícióval rendelkező speciális területdiagnózisra hasznosak, különösen az endodontikus diagnózis pontosságának növelésével, pontosan ellenőrizve a gyökércsatornák és a gyökércsatornák alakját, mint például a C-alakzatokat, amelyeket nehéz ellenőrizni 2D röntgen rendszer.

FOV 12X9

A 12X9 képek a legoptimálisabb információkat szolgáltatják a szájüreg diagnózisához, amely teljes mértékben lefedi a maxilláris és mandibuláris struktúrákat, beleértve a 3. mólarégiót egyetlen vizsgálatban.Alkalmas a legtöbb szájsebészeti esetre, valamint a többszörös implantációs műtétre is.

ROFESSIONÁLIS DIAGNOSZTIKAI ÉRTÉK
PANORAMIKUS KÉPEKKEL

Röntgen szenzor

A DIGITÁLIS KLINIKAI PARTNERE,

EzSensor Classic

 • Ultra-vékony az egyszerű pozícionáláshoz
 • Betegközpontú tervezés.
 • Megbízható kép

Az EzSensor Classic biztosítja a pontos diagnózis és kezelés tervezését.

 • Az EzSensor Classic az expozíciós beállítások széles skáláját fedi le, következetes és diagnosztizálható képet készít. A nagy érzékenységű érzékelők segítségével bármilyen körülmények között is rögzíthet diagnosztikai képeket, még régi röntgenforrások használata esetén is. A betegek kihasználhatják az alacsonyabb sugárzás előnyeit.
 • A nagy kontrasztnak köszönhetően részletesen meg lehet nézni a különböző sűrűségű (opacitás) belsejében. Továbbá megkülönböztethetjük az interproximal hordozókat a képtől.

Slim, CMOS biztosítja, hogy a betegnek a lehető legkényelmesebbek legyenek.

 • Az érzékelő elhelyezése és elhelyezése a beteg szájába még mindig kihívást jelent.
 • Az évek során a digitális érzékelő technológia javult a beteg kényelmének elérése érdekében.
 • A VATECH R&D Center rájött, hogy milyen vastagsága csökkenti a fájdalmat a teszt során, és a CMOS chip használatakor a vastagságot fenntartó technológiát vezeti.

A lekerekített sarok kialakítása maximális kényelmet biztosít a lágy szövetek ellen.

 • A betegek fájdalmat éreznek, mert a finom szájnyálkahártya nyomást gyakorol egy kemény érzékelő sarokból. A lekerekített sarok csökkentheti ezt a fájdalmat. De lehetősége van az aktív képterület csökkentésére. Ez a technológia biztosítja a tökéletes egyensúlyt közöttük.
 • Az ergonómiai kialakítású, 3 különböző méretű érzékelő megfelel a különböző esetek igényeinek. A lekerekített és vágott élek a lehető legjobb kényelmet biztosítják a betegeknek. A Vatech egyedülálló, 1.5-ös méretű érzékelője szinte minden betegnek megfelel.