Kapcsolat


  • Hibás név
  • Hibás email
  • Hibás üzenet
  • Send

Diplomat

Kezdőoldal / Diplomat

Classic

DA130

A DA130 Földre szerelt fogászati egységből áll, amelyek a fogászat minden területére alkalmasak. Ez a modell nagyszerű sokoldalúságot, kiváló műszaki paramétereket, könnyű karbantartást és megbízhatóságot nyújt, vonzó áron. Az intelligens elektronika lehetővé teszi a tartozékok széles választékának integrálását, teljes szabadságot biztosítva az egység saját igényeihez igazítására. A készülék konfigurációja minimális helyet igényel, és elegendő helyet biztosít a fogorvos, az asszisztens és a beteg természetes mozgásához.

Kezelési tér
A készülék ergonómikus kialakítása lehetővé teszi, hogy a fogorvos és az asszisztens is kényelmesen, természetes testhelyzetben dolgozzon, így könnyen hozzáférhető a beteghez.

DA130 Fogorvos elem
Az ötállású fogorvosi asztal lehetővé teszi akár három forgó műszer integrálását.

DA170

Diplomat Adept DA170 – helyhez kötött egységek új generációja

A DA170 (felső tömlős rendszer) fogorvosi egység új verziói a köpenyes blokkra vannak szerelve, és lehetővé teszik a függőleges szék áthelyezését. A székmozgató mechanizmus legújabb technológiája hatékony székpozíció-áthelyezést tesz lehetővé, és további kényelmet biztosít a fogorvosnak és az asszisztensnek. Az eredeti Diplomat kialakítás kiváló ergonómiát, megbízhatóságot nyújt és biztosan megfelel a legigényesebb szakemberek igényeinek. Az egységek egy programozható székkel együtt rendelhetők, amely két programozható pozíciót tartalmaz két felhasználó számára külön-külön. Mindkét egység kérésre rögzített vagy elfordítható köpőtállal is felszerelhető.

Színbeállítások
A fogászati egység kiválasztott összetevői (köpőtál, kárpit stb.) különböző színekben kaphatók az aktuális katalógus szerint.

DA170 Fogorvos elem
A fogorvos eleme a felsőtömlős rendszerrel legfeljebb öt műszerrel felszerelhető. A kompakt elektronika lehetővé teszi a kézidarabok elrendezését személyes beállítások szerint.

Asszisztens elem
Az asszisztensi oldalt a következő változatokban kínáljuk: alapverzió egyetlen nyálszívóval, három pozíciós tartó (opcionálisan billentyűzetvezérléssel) nagy és kis aspirátorokkal és a multifunkcionális puszter vagy más eszköz esetleges további integrációja.

DC170

Diplomat Consul DC170 – funkcionális és megbízható

A DC170 (felső műszertömlő) egy székre szerelt egység. Ez a modell legfeljebb öt műszerrel felszerelhető a fogorvos elemén és hat az asszisztens oldalán. Egy egyszerű és megbízható, korszerű és kompakt elektronika lehetővé teszi az összes fogászati kezelés elvégzését. Ezeknek a DIPLOMAT modelleknek a nyilvánvaló előnyei közé tartozik a könnyű kivitel, a könnyű tisztítás és a karbantartás, valamint a kézidarabok széles választéka.

DC170 Fogorvos elem
A fogorvosi asztal fóliakapcsolós billentyűzettel ellátott eleme, legfeljebb öt műszerrel felszerelhető. Kétféle méretben rendelkezésre álló tálcákkal és kérésre röntgen-megjelenítővel is felszerelhető.

A köpőtál blokk mind a DC170, mind a DC180 esetében felszerelhető egy rögzített vagy elfordítható köpőtállal, kérésre. Mindkét változat kompatibilis az asszisztens elemének következő változataival: egyetlen nyálszívó, vagy asszisztens kar változata akár hat pozíciós műszerelemmel.

DC180

Diplomat Consul DC180 – funkcionális és megbízható

A DC180 (alsó műszertömlős) fogászati egység egyszerű és megbízható kialakítású, korszerű és kompakt elektronikával rendelkezik, amely lehetővé teszi az összes fogászati kezelés elvégzését. A beépített elektronika lehetővé teszi az eszközök széles skálájának integrálását. Kérésre önálló hűtőspray-mennyiség szabályozó rendszer minden egyes műszerhez.

Teljesítmény
Az egységek ergonómikus kialakítása lehetővé teszi, hogy a fogorvos és az asszisztens is kényelmesen dolgozzon a természetes testtartásban, így könnyen hozzáférhet a beteghez.

DC180 fogorvos elem
Az ötállású fogorvosi asztal egy felújított fóliakapcsolós billentyűzetet tartalmaz, amely lehetővé teszi a könnyű navigációt.

Comfort

DA270

Diplomat Adept DA270 – a legjobbat nyújtja a betegeknek

A Diplomat Adept DA270 (felső műszertömlő rendszer) helyhez kötött fogászati egység, egy köpőtál blokkkal ellátott székkel.Két integrált működtetőszerkezet lehetővé teszi, hogy a szék és a háttámla könnyedén állítható legyen.A fogorvos és az asszisztens elemei vagy a lábvezérlés segítségével könnyedén navigálhat a szék mozgásain.Mérnökeink a biztonsági kérdéseket is gondolkodtak: az integrált biztonsági elemek megvédik a széket az ütközésektől.

Teljesítmény
Az egységek ergonómikus kialakítása lehetővé teszi, hogy a fogorvos és az asszisztens is kényelmesen dolgozhasson természetes pozícióban, és könnyű hozzáférést biztosít a beteghez.

DA270 fogorvos elem
A 7 hüvelykes színes  kijelzővel rendelkező, öt pozíciójú fogorvos elem lehetővé teszi a könnyű navigációt és vezérlést.Kérésre az egyes műszerekhez független elektronikus hűtőközeg-mennyiség szabályozó rendszer integrálható.A készülék memóriájába legfeljebb kilenc testreszabott beállítás állítható be.

Fejtámla 3D gömbcsuklóval
Rozsdamentes acél fejtámla 3D gömbcsuklóval, amely lehetővé teszi a háromtengelyes pozicionálást páratlan kényelem érdekében, még komplex fogászati kezelések során is.(választható)

DA280

Diplomat Adept DA280 – a legjobbat nyújtja a betegeknek

A Diplomat Adept DA280 fogorvosi egységet úgy tervezték, hogy megfeleljen a modern ergonómiai követelményeknek, és bőséges helyet biztosítson a fogorvos és az asszisztens természetes mozgására, és kényelmes és zavartalan pozicionálást biztosít.Az asszisztens eleme a kiegészítő hatodik eszközként legfeljebb öt, intraorális kamerával ellátott műszerrel felszerelhető.Annak érdekében, hogy még kényelmesebb legyen,  a készülék  elektromos pneumatikus fékrendszerrel és az elforduló köpőtál elektronikus vezérlésével rendelkezik.

DA280 Fogorvos elem
A fogorvosi elem függőtömlős rendszerrel rendelkezik.A 7 hüvelykes színes kijelző lehetővé teszi a könnyű navigációt és vezérlést.A pantográf kar felszerelhető standard vagy rövidített változatban.

Asszisztens elem
Az asszisztens elemének
 három változatát kínáljuk: az állítható magasságú pantográfkar; standard elfordítható kar háromállású tartóval;alapváltozat egyetlen nyálszívóval.

Dönthető kartámasz
A jobb oldali billentős kartámasz és a bal oldali rögzített kartámaszok nemcsak további kényelmet biztosítanak a betegeknek, hanem a hosszú élettartam alatt is javítják a munka kényelmét és az ergonomiát.

Monitor
Az orvosi használatra szánt monitor a DIPLOMAT fogorvosi egység minden berendezésének része lehet.

DC310

Diplomat Consul DC310 – tökéletesen megfelel az Ön igényeinek a tökéletes áron

A DC310 (felső műszertömlő rendszer) székre szerelhető változatban kapható. A pantográf kar mechanikus vagy elektro-pneumatikus fékrendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fogorvos számára, hogy a fogorvosi blokkot az optimális munkahelyzetbe állítsa. A forgó köpőtálat elektronikusan vezérelhetjük a fogorvos és az asszisztens elemei között. A pantográf karra szerelhető asszisztens elem magassága állítható.Az asszisztens a kiválasztott funkciókat membrán billentyűzet segítségével vezérelheti.
DC310 Fogorvos elem
A fogorvosi elem 7 hüvelykes színes kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű navigálást és a készülék és a szék összes funkciójának vezérlését. A panelben egy tágas, forgatható, rozsdamentes acél vagy műanyag asztal található, két tálcával.

DL210

Diplomat Lux DL210 – tökéletesen megfelel az Ön igényeinek a tökéletes áron

Az exkluzív kialakítás lehetővé teszi az energiaegység beépítését DE20, DE20P és DM20 fogászati székekbe. Mind a DM20, mind a DE20P programozható székek hat programozható pozícióval rendelkeznek négy felhasználó számára külön-külön. Az asszisztens eleme a következő két változatban érhető el: forgatható kar, háromállású tartóval vagy mechanikus vagy elektro-pneumatikus fékkel ellátott pantográfkarral.

DL210 Fogorvos elem
Az ötállású
 fogorvos eleme lehetővé teszi legfeljebb négy forgó műszer integrálását. Kérésre az egyes műszerekhez független elektronikus hűtőspray-mennyiség szabályozó rendszer integrálható. A fogorvos pantográf karja standard vagy rövidített változatban kapható (fél méret).

CART verzió
A Diplomat Lux DL210 fogászati egység egy speciális, mozgatható Cart változatban is kapható, amely állítható magasságú a fogorvosi elem számára.

Prémium

DA370

Diplomat Adept DA370 – maximális kényelem, kiváló ergonómia

A DA370 (felső tömlős) rendkívüli kényelmet biztosít Önnek és a betegeknek, ha rendszeres megelőző ellenőrzést vagy összetett sebészeti beavatkozást végez.A kifinomult ergonómia és a progresszív kialakítás kombinálásával a DA370 egység a funkcionalitás és a kényelem tökéletes szintézise.

Exkluzív Comport
A fogorvos és a betegek kényelmét szem előtt tartva az egység tervezése extra lábteret biztosít, és a speciális „Cradle move” funkció lehetővé teszi, hogy a fogorvos pontosan állítsa be a széket. Mind a fogorvos, mind a beteg számára nagyon fontos a kényelmes nyugodt testtartás megtartása.

A fogorvos elem DA370
A fogászati egység a fogászati piacon elérhető legújabb technológiákkal bővül: 7 hüvelykes többnyelvű színes kapacitású érintőképernyős kijelző, elektronikus hűtővízmennyiség-szabályozó rendszer, kefe nélküli mikromotorok nyomatékbeállítással és még sok más.Lehetőség van akár kilenc testreszabott kézidarab-beállítás programozására, négy felhasználó számára.

Fejtámla 3D gömbcsuklóval
Rozsdamentes acél fejtámla 3D gömbcsuklóval, amely lehetővé teszi a háromtengelyes pozicionálást páratlan kényelem érdekében, még komplex fogászati kezelések során is.

Röntgen- és fogtechnikai mikroszkóp
A DA380 / DA370 készülékkel a röntgen- és sebészeti mikroszkópok használatával teljes mértékben kihasználható.

DA380

Diplomat Adept DA380 – maximális kényelem, kiemelkedő ergonómia

A Diplomat Adept DA 380 egy hat műszeres helyhez kötött fogászati egység.Az asszisztensi oldalt öt műszerrel lehet felszerelni.Lehetőség van egy oralkamera telepítésére további hatodik eszközként.A programozható szék lehetővé teszi a testreszabást és akár hat egyéni pozíció mentését akár négy felhasználó számára. Széles színválasztékban kaphatók, így ügyfeleink számára egyedülálló belső teret hoznak létre a fogorvosi rendelőben.

Az „Cradle-Move” elnöke Az
úgynevezett „Bölcsőmozgás” révén az optimális ergonómia és a kényelmes beteghelyzet másodperceken belül elérhető.

DA380 fogorvos elem
A fogorvosi asztal integrált elektro-pneumatikus fékkel teszi lehetővé a könnyű és zökkenőmentes áthelyezést.A kar standard vagy rövidített változatban  kapható.A 7 hüvelykes többnyelvű színes kapacitású érintőképernyős kijelző intuitív menüszerkezettel lehetővé teszi a könnyű navigációt, a kézidarabok vezérlését és beállítását, valamint az egység beállításai között.

Röntgen- és sebészeti mikroszkóp
A DA380 / DA370 készülékkel a röntgen- és sebészeti mikroszkópok használatával teljes mértékben kihasználható.

DC350

Diplomat Consul DC350 – saját igényeihez igazítva

A DC350 Diplomat egység teljes mértékben a saját igényeihez és preferenciáihoz igazítható.A szívószerszámokon kívül a készülék tíz műszerrel is felszerelhető: hat a fogorvosnál és négy az asszisztens elemnél.Van egy kényelmes ergonómikus tálcaasztal (rozsdamentes acél vagy műanyag), amely lehetővé teszi a fogorvos számára, hogy az összes eszközt és anyagot elérhesse.A fogorvosi szakemberek és a pácienseik valóban nagyra értékelik a felső karok korszerűsített változatát a leszedhető köpőtál teljes elektronikus vagy kézi vezérlésével.A köpőtál blokk teljesen kompatibilis a száraz vagy nedves szívórendszerrel, amely lehetővé teszi a Metasys vagy a Dürr amalgám szeparátorok integrálását és a vízvezetékek automatikus fertőtlenítési rendszerét és a szívótömlők dekontaminációs rendszerét.

DC 350 fogorvos asztal
A kéziműszerek karra vannak szerelve.A kar beépített elektro-pneumatikus fékrendszerrel van ellátva, amely lehetővé teszi a könnyű áthelyezését.A tágas tálca-asztal lehetővé teszi, hogy minden tartozékát „ujjhegyen” tartsa.A kezelőegység 7 hüvelykes többnyelvű színes kapacitású érintőképernyős kijelzőjével vezérelheti a készüléket, a kézidarabokat és egyéb tartozékokat, vagy testreszabhatja a beállításokat.

DL320

A Diplomat Lux DL320 fogászati egység a legigényesebb fogorvosok számára készült.

A finomított ergonómia, a progresszív kialakítás és a hi-end technológiák kombinációja valóban páratlan teljesítményt eredményez.A készülék 7 hüvelykes, többnyelvű, színes kapacitású érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely intuitív menürendszerrel rendelkezik a könnyű navigáláshoz, a kézidarabok vezérléséhez és beállításához, valamint az egység paramétereihez, az elektro-pneumatikus fékekhez, az elektronikus vezérlésű köpőtálhoz és az integrált tápegységhez A fogorvosi szakemberek minden bizonnyal értékelni fogják a korszerűsített szoftvert és az integrált elektronikát, amely lehetővé teszi a kefe nélküli motorok elektronikus vezérlését, a perisztaltikus szivattyúval rendelkező sebészeti motort és a vízvezetékek automatikus fertőtlenítésének és a szívótömlők dekontaminálós rendszerét.

Teljesítmény
Ergonomikus kialakítás, tökéletes hozzáférés a pácienshez és az összes tartozékhoz: minden, ami Önnek és az asszisztensének kell, ahhoz, hogy kényelmesen tudjon dolgozni és a legjobban teljesíteni .

DL320 Fogorvos asztal
A kar beépített elektro-pneumatikus fékrendszerrel van ellátva, amely lehetővé teszi a könnyű áthelyezését.A tágas tálca-asztal lehetővé teszi, hogy minden tartozékát „ujjhegyen” tartsa.A vezérlőpanelen 7 hüvelykes többnyelvű színes kapacitású érintőképernyős kijelzővel vezérelheti a készüléket, a kézidarabokat és egyéb tartozékokat, vagy testreszabhatja a beállításokat.

CART verzió
A Diplomat Lux DL320 fogorvosi egységet egy speciális, mozgatható kosárban, állítható magasságú panelrel is kínáljuk.